Verhuur informatie

Scouting Dick van Toor biedt u de mogelijkheid om samen met uw vereniging bij ons een gezellige tijd te hebben. Door de blokhut(ten) te huren kunt u tevens gebruik maken van de vele faciliteiten die ons terrein u te bieden heeft.

De volgende faciliteiten zijn aanwezig: een overdekte en verlichte barbecueplaats met 4 barbecuebakken en een grote kampvuurcirkel met zo’n 60 zitplaatsen en een groot “podium”. Verder is er een groot sportveld dat direct grenst aan het terrein van Dick van Toor. Het veld is in beheer van de gemeente Valkenswaard.

Blokhut Impeesa wordt verhuurd en is groot genoeg om een groepen tot 80 personen te herbergen. Ook kleinere groepen zijn natuurlijk van harte welkom. In de blokhut mogen maximaal 49 personen overnachten. Voor grotere groepen bestaat de mogelijkheid om extra lokalen in onze andere blokhut bij te huren.

In de blokhut zijn aanwezig:

  • 3 toiletten
  • 2 urinoirs
  • 4 douches
  • grote wasgoot
  • grote 2 deurs koelkast
  • 1 vrieskast met 5 laden
  • 2 industriebranders
  • 4-pits gasfornuis
  • keukenblok met extra werkblad

Het enige wat er verder aan materialen aanwezig is, zijn zo’n 10 tafels en 70 stoelen. Alle andere materialen dient u zelf mee te brengen. Denk daarbij aan luchtbed en slaapzak als u blijft slapen, wc papier, vuilniszakken, koffie, koffiezet apparaat enz.
Het terrein grens direct aan het bos, waardoor u kilometers ver kunt wandelen zonder op de “harde weg” te komen. Verder leent het bos zich uitstekend voor allerlei spelen en tochten.

In de omgeving
Openbaar zwembad “de Wedert” ligt op een afstand zo’n 300 meter van de blokhut en heeft een binnenbad van 25 meter met een apart kleuterbad en een heel mooi en groot buitenbad met speeltuinen, zandbak, speelkasteel enz.
Op 800 meter afstand ligt Winkelcentrum ’t Gegraaf. In het winkelcentrum is een supermarkt (met PostNL agentschap), een bakker, een ijssalon, een Chinees restaurant en een cafetaria.
Het centrum van Valkenswaard ligt op een afstand van ongeveer 2 km. Hier vind u alles om een gezellig dagje uit te gaan of om gewoon lekker te winkelen. Iedere donderdag is er de drukbezochte weekmarkt op het grote marktplein.
Kortom, genoeg reden om in overleg met de beheerder onze blokhut eens een keer te komen bezoeken en tevens het mooie Valkenswaard in al haar aspecten eens aan een inspectie te onderwerpen.

Het adres van de blokhut is:

Scoutinggroep Dick van Toor
Blokhut “Impeesa”
Mahonia 9
5552 MA Valkenswaard

Coördinaten: 51°22’00.4″N 5°26’56.9″E


Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken.

verhuur@dickvantoor.com